2012. szeptember 12., szerda

Butterfly 46 teszt

Kezdetben úgy terveztem, hogy választok egy alapszínt... de végül a 'pucér' körmeimen kötött ki. Persze alaplakkal. Az kötelező.

Az üvegcse 8 ml lakkot rejt magában, állagra NAGYON! sűrű, de mivel ez egy csillámlakk, ezért ez nem válik hátrányára, sőt.. csak félek, hogy nagyon hamar használhatatlanná fog sűrűsödni.. majd meglátjuk.

Az ecsete vékony, viszonylag könnyű vele dolgozni. Száradási ideje átlagos.

Én egy ázsiai boltban vettem potom 150 Ft-ért, úgyhogy úgy gondolom ár-minőség arányban nagyon is megéri az árát ez a lakk.

Picit megbántam, hogy nem használtam alá egy kék lakkot, de tény, hogy így 'simán' is megcsillogtatja tudását.Felhasznált lakkok: 
- Essence BTGN alaplakk
- Butterfly 46

Fedőlakkot nem használtam, mert:
1. nélküle is gyönyörű 'zselés' volt a végeredmény
2. lakkozás után le is mostam... holnap az egyik új Essence lakkomon debütál 2-szorra majd :)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép színe van, bár kíváncsi leszek rá valami színes alaplakkal is :) Ez hány ml-es? Én drágábban láttam (kb 300ft, az sem sok érte), de talán nagyobb volt az üvege is :)

  VálaszTörlés
 2. ez 8ml-es, a közeli ázsiai boltban csak ekkora kiszerelésben árulják őket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Nálunk a fodrászkellékesben 16ml-esek, de ez már nekem túl sok :D

   Törlés
  2. Hát 16 ml-t azért már kihívás elhasználni... én a Jászai Mari térnél a körúton veszem a Rossmann oldalán ha sétálsz a Nyugati felé kb 1 percre van egy ázsiai bolt, és nagyon sok színt árulnak Butterfly lakkokból, ha errefelé jársz, szerintem nézz be :)

   Törlés